Студенти кафедри постійно приймають активну участь та набувають практичного досвіду в українських та міжнародних програмах щодо обговорення екологічних проблем та рішень по збереженню довкілля.

Klimakemp - Острава, Чехія. Проживання в кемпінгу на березі річки. Протягом 4 днів лекції та воркшопи на тему глобального потепління, ролі війни у зміні клімату, відновлювальних джерел енергії.

Фото

Фото



ClimateBarCamp - Борек, Польща. 3 дні інтенсивних лекцій та тренінгів про права людини, зміну клімату та війну в Україні. Також на воркшопах працювали з різними європейськими NGO.

Фото

Фото

ClimaSchool - Літня школа під час мобільності у Варшавській Політехніці - Варшава, Польща. 5 днів лекцій, воркшопів та самостійної роботи, працювали в команді над роботою «Використання машин у житті», метою якої було розробити екологічне рішення/альтернативу для окремих бізнесів та компаній.

Фото

Фото

Ретрит в екопоселенні Тепла гора - Івано-Франківська область, Україна. 4 дні у екопоселенні. Метою поїздки було познайомитися з життям у екопоселеннях, дізнатися, які технології там засовують. Також вчилися проводили аналіз різних зразків води.

Фото

Фото