Вітаємо студента кафедри ЕтаТРП з перемогою у Всеукраїнському конкурсі з галузей знань та спеціальностей 2019 у галузі "Екологія"

все

У період з 20 по 22 березня 2019-го року у Полтавському національному технічному університеті імені Юрія Кондратюка відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу з галузей знань та спеціальностей з галузі "Екологія".

На протязі цих трьох днів відбулися захисти 86 наукових робіт, що пройшли попередній відбір у двох секціях: "Екологія технічна" та "Екологія біологічна". За результатами конкурсного відбору, робота "Оцінка ефективності вилучення йонів важких металів із розведених розчинів шляхом нанофільтрації та іонного обміну" студента 5-го курсу кафедри ЕтаТРП Булгакова Євгенія під науковим керівництвом Гомелі Миколи Дмитровича була удостоєна титулу переможця та диплому І-го ступеня.

Привітали переможців та учасників конкурсу ректор ПолтНТУ, професор Володимир Онищенко та генеральний директор ТОВ "НТП "Бурова техніка" Віталій Вітрик.

Висловлюємо щиру подяку організаторам конкурсу в лиці Полтавського національного технічного університету, а також усім учасникам конкурсу. Бажаємо усім учасникам нових наукових досягнень та натхення!

все